Joel Lambert, fost membru al trupelor speciale SEAL revine in noua serie Discovery Secretele pradatorilor. Leul, ursul polar, rechinul alb si hiena au mai fost investigati de oameni de stiinta si filmati de echipe de televiziune. Deci, ce aduce nou aceasta serie? Care sunt, de fapt, aceste secrete ale marilor pradatori?

Secretele pradatorilor cu Joe LambertFoto: Discovery

Forta muscaturii unei leoaice, acceleratia unui rechin alb sau inteligenta unei hiene.

Dar pentru a studia aceste trasaturi este nevoie de ceva mai mult decat bilet de avion, rabdare si o camera de luat vederi.

E nevoie de un pod. Un laborator mobil special conceput sub forma unei capsule de policarbonat ranforsat, rezistent la impact, transportabil, usor. Protejat de peretii podului care este amplasat in habitatul natural al pradatorilor studiati, Joel le cerceteaza forta, finetea senzoriala si inteligenta dupa ce ii supune mai multor teste fizice si mentale.

Filmata in Zambia, Svalbard si Africa de Sud, seria se aventureaza cu fiecare episod intr-un alt decor salbatic, in care Joel Lambert si cercetatorii care il insotesc descopera ce atribute transforma aceste fapturi in pradatorii supremi ai habitatului lor natural.

Urmariti-l pe Joel in Secretele Pradatorilor fiecare duminica, de la ora 22:00.

Si raspundeti pe facebook/discoveryromania la intrebarea: la ce distanta de un urs polar furios te-ai apropia, daca singura ta protectie ar fi un geam de policarbonat?