Primaria din Mocejon, localitate din provincia spaniola Toledo, a convocat pentru vineri o reuniune de urgenta, in cadrul careia se va discuta despre posibile solutii pentru cazuri precum cel petrecut in urma cu o zi, cand un roman ar fi fost ucis de un compatriot intr-o reglare de conturi, transmite Mediafax.

Mai multe publicatii spaniole au relatat despre un scandal izbucnit, joi noapte, in apropierea unui bar din localitatea Mocejon intre doi romani.

Potrivit informatiilor, unul dintre romanii implicati - N.M.G., in varsta de 21 de ani - ar fi lovit un compatriot cu o bata de baseball, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi generata de probleme cu droguri.

Victima - O.M.D., in varsta de 32 de ani - a fost transportata initial de urgenta la spital, unde a decedat cateva ore mai tarziu, presupusul atacator fiind arestat vineri dimineata.

Surse citate de agentia de presa Efe si preluate de presa spaniola spun ca cei doi erau colegi de apartament, iar presupusul agresor fusese denuntat in urma cu cateva zile pentru furt, dar si pentru ca ar fi condus cu mare viteza un autoturism in incinta unui parc.

Agentia Efe mai scrie si ca locuitori din Mocejon s-au declarat ingrijorati de problemele pe care le provoaca in acest oras un grup de tineri romani. Un consilier local, Asell Sanchez, a tinut insa sa precizeze ca este vorba despre probleme izolate, limitate la un grup restrans de persoane.