Un roman a fost impuscat mortal, sambata, in Marea Britanie, in fata casei sale din Tillingbourne Gardens. Barbatul se afla in masina sa, in fata casei, iar atacul a avut loc in jurul orei locale 6:00 (8:00, ora Romaniei). Anchetatorii britanici cred acum ca romanul, Bogdan Paduret, a fost ucis de doi barbati aflati pe o motocicleta, care s-au apropiat de el si l-au impuscat, scrie Mediafax, citand site-ul times-series.co.uk.

Potrivit Monitorul de Suceava, Bogdan Paduret (29 de ani), zis "Ciompi" sau "Tony", este un fost sportiv sucevean care lucra ca bodyguard in cluburi de noapte din Londra. Ziarul sucevean scrie ca uciderea romanului ar fi, cel mai probabil, o reglare personala de conturi, in conditiile in care atacatorii nu l-au impuscat si pe un al doilea roman, aflat in aceeasi masina cu victima sambata dimineata.

"El lucra la o discoteca unde veneau de obicei negri. Vineri spre sambata, in acea discoteca a fost un scandal si din cate stiu Ciompi a intervenit si el. Este posibil ca de acolo sa i se traga, dar asta va stabili Politia", a spus Sorin Mihailescu, zis "Capac", roman aflat in Marea Britanie si prieten cu Bogdan Paduret.

Bogdan Paduret a practicat un timp inotul si a facut parte din galeria echipei de fotbal Foresta Suceava, pe vremea cand aceasta juca in prima liga. Mama si sora tanarului se afla in Italia, iar in Suceava mai locuieste doar tatal acestuia, scrie Monitorul de Suceava.

In dimineata asasinatului de la Londra, ambulantele au ajuns la scurt timp la fata locului, insa barbatul a fost declarat mort. Dupa examinarea cadavrului, s-a constatat ca acesta a fost impuscat mortal in cap.

"Asteptam informatii de la orice persoana care se afla in apropiere de Tillingbourne Gardens in jurul orei la care a fost comisa crima", a declarat Jacqueline Sebire, de la Departamentul de omucideri si infractiuni grave, care conduce ancheta.