Maricica Hahaianu, infirmiera de 32 de ani care si-a pierdut viata in urma unei lovituri aplicate de un cetatean italian intr-o statie de metrou din Roma, a fost repatriata sambata dupa-amiaza in localitatea natala Ramnicu Sarat, informeaza Agerpres.

Peste 50 de persoane, rude, cunostinte si prieteni, au fost prezente la capela Catedrala Cuvioasa Paraschiva din municipiul Ramnicu Sarat unde a fost depus sicriul.

Adrian Hahaianu, sotul femeii, a insotit sicriul din Italia si va fi prezent la funerariile care vor avea loc marti la cimitirul din satul Oreavu, localitate aflata la trei kilometri de Ramnicu Sarat, unde Maricica va fi inmormantata alaturi de bunica sa care a crescut-o dupa ce parintii sai au divortat.

Maricica Hahaianu, in varsta de 32 de ani, a intrat in coma pe 8 octombrie, dupa ce a primit un pumn de la un italian, in statia de metrou Anagnina din Roma. Romanca care muncea in Italia ca infirmiera, nu a supravietuit loviturii primite de la Alessio Burtone (20 de ani). Decesul romancei, de profesie asistenta medicala, a fost declarat oficial de spitalul Casilino, pe 15 octombrie, la ora 21.40 (22.40 ora Romaniei).