O romanca in varsta de 82 de ani, care locuieste la New York, a fost vizitata de politisti dupa ce "a amenintat" ca va merge la casa primarului Michael Bloomberg pentru a-i prezenta personal o lista cu reparatiile ce trebuie facute la apartamentul sau din Queens, informeaza postul NY1.

Margareta Ionescu, fosta angajata la o galerie de arta din Manhattan, a devenit furioasa dupa ce apartamentul din Astoria in care locuieste de 34 de ani s-a deteriorat si necesita o multime de reparatii: o usa rupta, tavanul prin care curge apa, oglinda sparta de la baie etc.

Femeia a sunat la numarul 311, care este o linie de ajutor pentru locuitorii din metropola americana, pentru a-i cere primarului Bloomberg "sa se puna pe treaba pentru a o ajuta!'.

Ionescu, care locuieste singura si foloseste un baston pentru a se deplasa, sustine ca a apelat de 23 de ori numarul 311 fara insa ca problemele ei sa fie rezolvate. "Am sunat la 311 deoarece este o situatie periculoasa", a declarat romanca, care a precizat ca "operatorii imi inchideau si-mi spuneau ca nu inteleg ce spun".

Intr-un final, femeia le-a spus ca "vrea sa-l vada pe Bloomberg, vrea sa vada politia" si a amenintat ca va merge la locuinta din Upper East Side a primarului din New York.

Amenintarile femeii au pus pe jar NYPD care a trimis doi ofiteri sa verifice despre ce e vorba. "Am fost speriata cand politistii au venit la mine. Nu am vrut sa fiu arestata, pentru ca n-am facut nimic rau. Sunt din Romania si politistii erau foarte rai acolo", a marturisit femeia, adaugand ca "il iubeste pe domnul Bloomberg".

Politistii s-au convins insa rapid ca femeia "nu vrea sa-l raneasca pe primar" si i-au declarat ca "se vor asigura ca reparatiile la casa ei vor fi facute cat mai rapid".