Dupa afirmatiile fostului ei profesor din tara, cum ca „n-ar avea ce sa mai vanda“, licitatia la virginitatea Alinei Percea (18 ani) a fost oprita pe gesext.de, un portal de sex din Stuttgart. Peste 265.000 de vizite a atins „produsul“ Alina, inregistrat cu numarul de licitatie 3372898 si, pana acum, oferta maxima de 5.555 euro. Ca sa continue licitatia, romanca a trebuit saptamana trecuta sa treaca „de TÜV“, adica de „verificarea tehnica“.

Afirmatia profesorului Alexandru Dumitrescu a functionat ca un catalizator PR, mediatizarea ofertei tinerei de 18 ani a cuprins toata presa bulevardiera. Pe langa presa romana, au scris despre ea Bild-ul german, Sun-ul britanic, Oneindia, De Telegraaf-ul olandez si G1 din Brazilia.

Licitarea „la himen“ nu e o noutate, nici pe mapamond si nici pe sexsitul nemtesc apartinand firmei stuttgarteze DOMOsoft.de GmbH, condusa de Herbert Krauleidis. Nou este insa faptul ca produsului oferit la licitatie a trebuit sa i se faca un nou CTC, de catre un specialist din Germania. Se pare ca atestul medical initial prezentat de romanca nu a fost suficient de concludent, pentru a contracara afirmatia din tara.

Astfel, in 7 aprilie, ginecologul Jan Lenkiewicz ar fi afirmat:“Pe baza expertizei mele ginecologice ca ginecolog experimentat, constat ca Alina e virgina“. Declaratia a fost facuta publica de organul de presa propriu al sitului german, presslations din Ludwigsburg. Expertiza ar avut loc in timpul unei conferinte de presa, intr-o incapere alaturata, in prezenta unei martore alese independent, de managementul gesext.de. Si astfel, licitatia a fost reluata, ea dureaza pana in 23 aprilie.

Cu toata noua mediatizare, suma oferita la licitatie a crescut in ultima saptamana doar cu 500 de euro, desi oferta a fost extinsa catre Austria si Elvetia. Se pare ca si apetitul sexual pe bani a fost atins de criza. Anul trecut, Natalie Dylan (22 de ani) din San Diego ar fi primit 3,7 milioane de dolari pentru virginitatea sa, dupa cum scrie bulevardierul german Bild.de.

Ce o motiveaza pe romanca din Caracal sa vina la Mannheim si sa-si puna candoarea la vanzare? Dupa spusele ei, citate de Bild, un scop nobil si educativ: „Am nevoie de bani, vreau sa studiez agronomia sau sa merg la academia de politie“.