Europarlamentara Renate Weber se afla la Roma impreuna cu un grup de romani, membri ai asociatiilor din Peninsula. In pauza meciului ne-a declarat: "Am urmarit cu toti prima repriza cu mare emotie. Romani a ajucat bine, suntem linistiti. Toti credem ca vom invinge, desi nimeni nu indrazneste sa spuna un scor. Important este sa fie un meci frumos, un adevarat spectacol sportiv pentru toti. Dupa meci vom purta discutiile mai importante pentru care am venit, dar acum nu putem sa nu ne sutinem echipa nationala".

Peste 80 de suporteri romani si italieni s-au adunat la Anagnina, langa statia de metrou linia A la Roma pentru a urmari meciul Romania- Italia. Dar romanii continua sa se adune aici pe masura ce se desfasoara meciul.

Organizatorii sunt membrii asociatiei Roma-nia, care au pregatit doua televizoare.

"Atmosfera este incendiara, ne uitam la meci impreuna, noi si ei. Fiecare tine cu nationala proprie, dar totul se desfasoara in mod amical. Doar nu suntem la razboi! Toti iubim fotbalul!"- ne-a declarat Daniel Bostaca, presedintele asociatiei Roma-nia

La Anagnina au venit si numerosi ziaristi de la Rai, La Repubblica, Il Messaggero. "Se uita la meci ca suporteri, si comenteaza impreuna cu romanii prezenti" ne-a mai declarat Bostaca. La ora 20,30 locala suporterii de la Anagnina vor fi prezentati in direct la TG2, telejurnalul RAI due.