Un muncitor roman in varsta de 28 de ani a fost ucis de un cuplu din Verona, care voia sa incaseze asigurarea de de viata in valoare de un milion de euro a acestuia, informeaza cotidianul La Repubblica in ediţia de astazi, citat de Mediafax. Tancredi Valerio Volpe si Cristina Nervo erau proprietarii firmei de transport la care lucra romanul Adrian Ioan Cosmin. Pentru ca tanarul lucrase fara contract la firma lor timp de aproape doi ani, patronii italieni au conditionat intrarea acestuia in legalitate de incheierea unei asigurari de viata. Unicul beneficiar al asigurarii era chiar Cristina Nervo.

Corpul carbonizat al romanului a fost gasit sambata trecuta intr-un vehicul, in localitatea Cavaion Veronese, situata in apropiere de Verona.

Incidentul ar fi trebuit sa para o sinucidere, dar autopsia a demonstrat ca in plamanii romanului nu erau urme de fum. Barbatul fusese sedat in alta parte, iar ulterior udat cu benzina si urcat in masina.

Dupa un lung interogatoriu, Cristina Nervo, in varsta de 31 de ani, a recunoscut crima, fiind plasata in arest la domiciliu pentru ca are un copil de cateva luni. Concubinul ei, de 34 de ani, a fost, de asemenea, arestat.