In legatura cu violul comis la Roma asupra unei tinere romance de catre un italian, Gianni Alemanno a declarat intr-un comunicat remis HotNews.ro: “Primaria Romei se va mobiliza imediat pentru a o ajuta pe tanara romanca violata. Ceea ce s-a intamplat este un fapt foarte grav, care demonstreaza ca delincventa nu are nationalitate. In acest caz, un italian este cel care a violat o romanca. Sper ca pedeapsa va fi exemplara. In urmatoarele ore vom analiza cum o putem ajuta pe tanara romanca”, a conchis Alemanno.

Dupa cum a informat presa din Peninsula, o imigrata romanca a fost violata joi, la Roma, de catre un italian de 39 de ani. Agresiunea a avut loc intr-un call center din cartierul Trieste. Tanara era angajata unei firme de curatenie din capitala Italiei si tocmai isi incepuse serviciul in centrul de servicii telefonice.

Cotidianul Il Messaggero relateaza ca romanca a respins avansurile insistente ale italianului. Vazandu-se refuzat, acesta ar fi amenintat-o cu un cutit si a ar fi obligat-o la un raport sexual. Presupusul agresor a fost imediat arestat de politie sub acuzatia de viol.