Trei persoane, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 19 si 38 de ani, de nationalitate sarba si romana, au fost surprinse in timpul unei spargeri, in cantonul elvetian Zurich, insa au reusit sa fuga cu o masina si au fost urmarite de politie, o cursa in care a avut loc o coliziune laterala si s-au tras focuri de arma inainte ca suspectii sa fie prinsi, relateaza 20minutes.ch, citat de News.ro.

Potrivit publicatiei, politia a fost alertata sambata seara, la ora locala 20.00 (21.00, ora Romaniei), de un locuitor din Kloten, care a vazut lumini de lanterna in casa vecina.

Dupa ce au sosit la fata locului, politisti au vrut sa opreasca o masina suspecta, insa soferul a demarat, a anuntat duminica politia din cantonul Zurich.

Un ofiter a fost nevoit sa se fereasca din calea masinii. Cei trei hoti au reusit, astfel, sa fuga.

Alta patrula a incercat sa-i opreasca, pe un drum secundar. Insa soferul a virat pe trotuar si a zgariat o masina a politiei.

Un agent a deschis focul asupra masinii si a atins-o lateral, catre partea din spate.

Nicio persoana nu a fost ranita, potrivit 20minutes.ch.

Aparent putin impresionate, cele trei persoane si-au continuat cursa.

O patrula care le-a urmarit a reusit sa le opreasca la Glattbrugg, o localitate situata de asemenea in cantonul Zurich.

Cei trei suspecti, despre care publicatia nu ofera alte amanunte, nu locuiesc in Elvetia. Dupa ce vor fi interogati, ei urmeaza sa fie denuntati Ministerului Public.