Trei muncitori romani au fost raniti joi, in urma prabusirii unui pod peste o autostrada in Italia, in apropiere de Ancona, relateaza Il Sole 24 Ore, citat de News.ro.

Cei trei, angajati ai companiei Delabech, care facea lucrari de extindere la trei benzi a autostrazii intre Ancona si Loreto. Ei au cazut de la o inaltime de aproximativ sase sau sapte metri.

Unul dintre romani, in varsta 56 de ani, si-a fracturat incheietura mainii, un altul, de 46 de ani, nu pare sa aiba fracture, insa nu isi aminteste ce s-a intamplat.

Ambii au fost dusi cu elicopterul la spitalul din Torette, unde li se fac teste si analize.

Al treilea roman ranit, tot in varsta de 46 de ani, are rani usoare si a fost transportat la spitalul din Osimo, unde a primit ingrijiri medicale si este tinut sub observatie.

Alte doua persoane, doi italieni sot si sotie in varsta de aproximativ 60 de ani, au murit in incident. Ei se aflau intr-o masina peste care s-a prabusit structura.

Compania de autostrazi Autostrade per l'Italia a afirmat ca podul era o structura temporara pentru sustinerea unui pasaj care fusese inchis traficului.

Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului.