Cetatenii romani stabiliti in Regatul Norvegiei vor putea vota pe 25 noiembrie, in Oslo, la Ambasada Romaniei din Oscars Gate, 51. Vor fi organizate doua procese electorale distincte, unul pentru desemnarea membrilor din Romania in Parlamentul European si unul consacrat Referendumului national privind introducerea votului uninominal pentru alegerea membrilor Parlamentului Romaniei.

Potrivit Romanian Global News, vor putea vota cetatenii romani stabiliti in Regatul Norvegiei sau aflati temporar in aceasta tara, posesori ai urmatoarelor documente de identitate: pasaport simplu, pasaport consular, pasaport diplomatic, pasaport de serviciu, carte/buletin de identitate sau adeverinta de identitate provizorie.

Persoanele al caror pasaport sau carte/buletin de identitate au expirat vor putea solicita titluri de calatorie la Sectia Consulara a Ambasadei, in baza Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate. Cu acestea, alegatorul va putea sa isi exercite dreptul constitutional de vot.