Tanara, frumoasa si talentata! A fost numita sosia actritei americane Uma Thurman, a cucerit un juriu format din cofetari profesionisti si a atras in fata micilor ecrane un numar record de telespectatori italieni. E vorba de tanara Madalina Pometescu, romanca stabilita de 16 ani in Peninsula. Pe 3 ianuarie, ea a castigat titlul de "Cel mai bun cofetar amator", in cadrul emisiunii "Bake Off Italia", pe canalul Real Time, scrie blogul Italia azi.

In varsta de 26 de ani, Madalina Pometescu a ajuns in Italia pentru a trai alaturi de mama ei, la Perugia- oras celebru de altfel pentru specialitatile de ciocolata, in special faimoasele bomboane "Baci".

S-a casatorit si a devenit mama unei fetite de 4 ani, Giulia, pentru care a inceput sa pregateasca dulciuri. A marturisit ca avea o inclinatie naturala pentru gatit, desi abia in 2011 a inceput sa se ocupe serios de pasiunea ei. Mai precis , a inceput "de la zero", facand cel mai simplu dulce: tartele.

Ulterior, a urmat si un curs de cofetar la Perugia si, cu prima ocazie, a participat la o preselectie pentru concursul "Bake Off Italia".

A atras atentia juriului cu dulciurile ei si mai ales cu tenacitatea cu care se implica la fiecare proba. Editie dupa editie, i-a eliminat pana si pe cei mai temuti concurenti.

Acum se pregateste sa scrie o carte de retete, visand sa-si poata deschida, in curand, propria cofetarie.