Politia spaniola a spart doua retele de proxeneti conduse de doi romani care sileau femei la prostitutie si le tatuau cu coduri cu bare, relateaza publicatia germana Welt online, din surse ale politiei de la Madrid.

Politia spaniola a spart doua retele de proxeneti conduse de doi romani care sileau femei la prostitutie si le tatuau cu coduri cu bare, relateaza publicatia germana Welt online, din surse ale politiei de la Madrid. Sub codul cu bare mai era tatuat si pretul. In cazul unei victime in varsta de 19 ani, al carei tatuaj e reprodus infotografia facuta publica de politia spaniola si difuzata de Die Welt, pretul este de 2.000 de euro.

In total, politia a retinut 22 de suspecti. Stirea a fost difuzata si de postul TV CNN, care precizeaza ca, in afara celor doi capi de banda, „toti ceilalti proxeneti retinuti de politie in Madrid si Getafe, un oras din apopierea capitalei spaniole, proveneau din Romania“.

In urma actiunii fortelor de ordine spaniole a fost eliberata o tanara de 19 ani, pe care traficantii o bateau si o foloseau ca sclava sexuala. Dupa o incercare nereusita de evadare, femeia a fost legata cu lantul de un calorifer si biciuita.

I-au fost rase parul si sprancenele, iar incheietura mainii i-a fost tatuata cu codul cu bare. Acest cod se presupune ca era un fel de identificare, marcand femeia ca pe o „proprietate“ a bandei de proxeneti. Pretul cerut de banda ca sa o lase libera si tatuat sub „codul de marfa“ era 2.000 de euro.