Un roman in varsta de 25 de ani care locuieste de cateva luni in Coventry, Marea Britanie, si care a ramas fara loc de munca a pus un anunt pe eBay in care se "vinde" pe 60 de lire sterline pe zi, potrivit Coventry Telegraph, citat de Mediafax.

In varsta de 25 de ani, Alex Balasa a plecat in Marea Britanie in luna octombrie, cu scopul de a incepe o noua viata. Sotia sa insa l-a parasit, luandu-i toate economiile.

"La inceputul acestui an nu aveam nimic, nu aveam unde sa stau, nu aveam slujba, bani sau venit. Am venit in Coventry pentru a incepe o noua viata si m-am straduit. Dupa cateva luni grele, acum incerc sa imi refac viata si ma promovez oriunde pot - spre exemplu eBay. Este riscant dar imi place sa imi asum riscuri. Oamenii ma pot cumpara pentru o zi, o saptamana sau o luna, nu conteaza pentru mine. Vreau doar sa fac ceva cu viata mea", a declarat tanarul, care este si absolvent de studii superioare.

Pretul pe care el il cere pe pagina de Internet este de 60 de lire sterline pentru opt ore pe zi.

Pe pagina sa se poate citi o lista de aptitudini personale - , calculatoare, electronica, marketing - precum si un mesaj pentru utilizatori : "Cumpara-ma si foloseste-ma... Merg oriunde in Marea Britanie".

"Cand eram tanar, am cheltuit bani pe studii in loc sa ma joc afara cu prietenii mei. Am invatat si acum sunt pregatit sa fac multe lucruri. Nu pot astepta sa se intample ceva, asa ca ma promovez pe eBay si incerc sa gasesc metode sa castig bani si sa am un venit lunar stabil. Vreau doar sa muncesc", a mai declarat tanarul.