Un tanar roman in varsta de 22 de ani a fost ucis in orasul italian Torino, fiind injunghiat de zece ori cu o sabie, anunta Mediafax, citand agentia ANSA. Presa italiana noteaza ca atacul a fost unul de o violenta extrema, tanarului fiindu-i retezata o mana. La crima au asistat zeci de persoane din cartierul torinez, care au privit scena de la balcoanele locuintelor.

Potrivit ANSA, asasinul nu s-a oprit pana cand nu a fost sigur ca tanarul roman a murit, dupa care s-a indepartat calm, impreuna cu doua femei. Romanul a incercat sa fuga de agresor, insa a fost ajuns din urma de acesta.

Carabinierii sositi la fata locului si echipajele de ambulanta l-au gasit mort pe tanarul agresat, el fiind identificat ape baza amprentelor digitale. Romanul nu avea resedinta in Italia si avea antecedente penale nesemnificative.

Conform anchetatorilor, crima a fost comisa cu o sabie care are lungimea de aproximativ 50 de centimetri, care nu a fost gasita la locul incidentului. Autoritatile italiene incearca acum sa il identifice pe autorul crimei.