Material sustinut de Penny Market​ Romania

Sarbatoreste romaneste de 1 Decembrie cu Margot si Nicolai: Iahnie de fasole si pita de malai/ Paine cu busuioc

de     Smile Media
Joi, 30 noiembrie 2017, 9:34 deRomania


Sarbatoreste romaneste de 1 Decembrie cu Margot si Nicolai
Foto: Penny Maket Romania
Preparate traditionale, numai bune pentru a sarbatori in familie weekendul prelungit de Ziua Nationala, dar si pentru zilele friguroase de iarna.
  • Urmareste pasii de preparare pentru ambele retete aici.

Iahnie de fasole si pita de malai

Numar de portii: 6 - 8 portii
 
Timp de preparare: 180 min
 
Complexitate: ridicat

Ingrediente:
  • 2 cani fasole alba (pentru iahnie)
  • 100g afumatura/ de persoana (pentru iahnie)carnati (pentru iahnie)
  • o ceapa (pentru iahnie)
  • un morcov (pentru iahnie)
  • 0,5L suc de rosii (pentru iahnie)
  • ulei (pentru iahnie)
  • boia iute (pentru iahnie)
  • foi de dafin (pentru iahnie)
  • o legatura patrunjel (pentru iahnie)
  • cimbru uscat (pentru iahnie)
  • 2 cani de malai (pentru pita)
  • 1 cana de faina (pentru pita)
  • 2 oua (pentru pita)
  • praf de copt/Bicarbonat (pentru pita)
  • sare (pentru pita)
  • zahar (pentru pita)
  • 2-3 linguri de ulei (pentru pita)
  • 400 mL kefir/ iaurt/ sana (pentru pita)

Paine cu busuioc

Numar de portii: 2 portii
 
Timp de preparare: 120 min
 
Complexitate: mediu

Ingrediente reteta 2 :

  • 550 g faina
  • 350 ml apa
  • 1 pliculet de drojdie (7g)
  • 15 g sare
  • 15 ml ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • cateva frunzulite proaspete de busuioc









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















618 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by