Material sustinut de Penny Market Romania

Reteta saptamanii: Salata de sfecla cu pulpa de curcan la cuptor

de     Smile Media
Vineri, 27 octombrie 2017, 14:54 deRomania


Salata de sfecla cu pulpa de curcan la cuptor
Foto: Penny Maket Romania
Pentru acest weekend, iti recomandam un preparat colorat si gustios, o mancare potrivita pentru weekendurile de miez de toamna.

Numar port: 4
Timp de preparare: 45 min
Complexitate: mediu

Ingrediente:
  • 400 g pulpa superioara de curcan (100 g / persoana)
  • 2 bucati sfecla rosie
  • 200 g branza telemea
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
  • 70g miere
  • zeama de la o lamaie
  • unt
  • cativa catei de usturoi
  • cateva frunze de rucola
  • miez de nuca

Vezi pasii de preparare aici.


Citeste mai multe despre   










631 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version