UPDATE: Au fost desemnati castigatorii celor 5 premii oferite de Danone in cadrul concursului "Povestea iaurtului" desfasurat in perioada 14 - 20 noiembrie (5 genti frigorifice pline cu iaurturi Danone, 5 hanorace si a posibilitatii de a vizita fabrica din Bucuresti). Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns corect la toate cele 5 intrebari ale concursului.

Cei 5 castigatori sunt:

  • Gloria Ionescu (Ploiesti)
  • Elena Serban (Bucuresti)
  • Stan Andrei (Suceava)
  • Petrov Viorel (Constanta)
  • Moldovan Roxana (Sannicoara)

Castigatorii vor fi contactati de echipa Danone pentru detalii referitoare la expedierea premiului.

Articol initial:

In perioada iunie-septembrie ati citit despre beneficiile iaurtului si importanta acestuia in alimentatia zilnica, dar si despre procesul de fabricatie si implicarea sociala a companiei Danone in Romania. Incepand cu data de 14 noiembrie si pana pe 20 noiembrie, va puteti inscrie la concursul nostru. Aratati ca aveti lectiile facute si puteti castiga 5 hanorace insotite de 5 gentute termoizolante pline cu iaurturi Danone si posibilitatea pentru fiecare castigator de a vizita fabrica Danone din Bucuresti (transportul la fabrica nu este asigurat).

O sugestie in incheiere: raspunsurile la intrebari le gasiti in articolele publicate in sectiunea dedicata proiectului.

Regulament:

Organizatorul concursului

Concursul este organizat si desfasurat de catre HotNews.ro, denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificării publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare:Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro, care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si raspund corect la toate intrebarile din cadrul concursului.

Mecanismul concursului: Pe data de 16 noiembrie vom publica un quiz cu 5 intrebari. Timp de 5 zile cititorii vor avea posibilitatea sa raspunda la intrebari. Intrebarile sunt de tip grila, cu un singur raspuns corect.

Desemnarea castigatorilor

La finalul concursului cei care au raspuns corect la toate intrebarile vor participa la tragerea la sorti si vor castiga una din cele 5 premii oferite de Danone si posibilitatea unei vizite la fabrica din Bucuresti.

Premii

Concursul va avea 5 premii (1 premiu = 1 hanorac + 1 geanta frigorifica plina cu iaurturi Danone) si posibilitatea pentru fiecare castigator de a vizita fabrica Danone din Bucuresti (transportul la fabrica nu este asigurat). Premiile se acorda in termen de 30 de zile de la data de incheiere a concursului. Toti castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maximum 5 zile lucratoare de la data incheierii concursului.

Politica de confidentialitate:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Acordarea premiilor. Taxe

Castigatorul nu poate solicita contravaloarea in bani sau in alte beneficii a premiului.

rganizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Danone Romania, compania care ofera premiile, este obligata sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigii si legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Clauze finale:

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de contact sa poata fi folosite pentru desemnarea castigatorului si expedierea premiilor.