In perioada 23-25 iunie, demaram un concurs care va testa si recompensa cunostintele cititorilor in urma parcurgerii timeline-ului "Istoria Danone - de la primul borcanel de iaurt din portelan, pana la inovativul KISS". Cititorii vor trebui sa raspunda in sectiunea de comentarii a articolului respectiv la intrebarea "In ce an a aparut primul iaurt Danone si unde?"

Borcanel Danone de ceramicaFoto: Danone Romania

UPDATE: In urma tragerii la sorti, castigatorii celor 5 borcanele de ceramica, asemeni primelor ambalaje de iaurt lansate pe piata acum 100 de ani sunt:

  • Irina Nitu
  • Antohe Cristina-Elena
  • Marin Marius
  • Liviu G (nume de utilizator)
  • Mirceax (nume de utilizator)

Raspunsul se regaseste in timelineul prezentat.

Dintre participanti vor fi selectati 5 castigatori, care au raspuns corect la intrebare. Acestia vor fi premiati cu un borcanel de ceramica, asemeni primului ambalaj de iaurt lansat pe piata acum 100 de ani.

Cei 5 castigatori vor fi selectati prin intermediul random.org

Regulament:

Organizatorul concursului

Concursul este organizat si desfasurat de catre HotNews.ro, denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificării publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.

Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Precizare:Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro, care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si raspund corect la toate intrebarile din cadrul concursului.

Mecanismul concursului: In perioada 24-26 iunie, demaram un concurs care va testa si recompensa cunostintele cititorilor in urma parcurgerii timeline-ului "Istoria Danone - de la primul borcanel de iaurt din portelan, pana la inovativul KISS". Cititorii vor trebui sa raspunda in sectiunea de comentarii a articolului respectiv la intrebarea "In ce an a aparut primul iaurt Danone si unde?"

Desemnarea castigatorilor

La finalul concursului cei 5 participanti care au raspuns corect la toate intrebarile vor participa la tragerea la sorti si vor castiga un borcanel de ceramica, asemeni primului ambalaj de iaurt lansat pe piata acum 100 de ani.

Premii

Concursul va avea 5 premii constand in 5 borcanele de ceramica. Premiile se acorda in termen de 30 de zile de la data de incheiere a concursului. Toti castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maximum 5 zile de la data incheierii concursului

Politica de confidentialitate:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Acordarea premiilor. Taxe

Castigatorul nu poate solicita contravaloarea in bani sau in alte beneficii a premiului.

Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Danone Romania, compania care ofera premiile, este obligata sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigii si legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Clauze finale:

Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de contact sa poata fi folosite pentru desemnarea castigatorului si expedierea premiilor.