Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

UPDATE Castigatorii concursului Danone - peste 1 milion de iaurturi pe zi!

de     Smile Media
Marţi, 16 septembrie 2014, 9:46 Povestea iaurtului
UPDATE:
In urma tragerii la sorti, castigatorii celor 5  genti frigorifice pline cu iaurturi Danone si a posibilitatii de a vizita fabrica din Bucuresti sunt:
  • Isabela Mardare (Iasi)
  • Lucian Sandu (Pitesti)
  • Maricel Raileanu (Galati)
  • Mirel Lebada (Iasi)
  • Sever Cenuse (Drobeta Turnu Severin)
In perioada iunie-septembrie am prezentat informatii legate de procesul de fabricatie si consumul de iaurt, adevaruri si mituri despre iaurt si cateva detalii despre implicarea sociala a Danone in Romania.  In perioada 16-20 septembrie, demaram un concurs care va testa si recompensa cunostintele cititorilor. La final, le vom oferi premii constand in gentute termoizolante pline cu iaurturi Danone.
Pe data de 16 septembrie am publicat pe coloana din dreapta din HotNews.ro un quiz cu 5 intrebari. Timp de 5 zile cititorii vor avea posibilitatea sa raspunda la intrebari, iar la finalul concursului cei care au raspuns corect la toate intrebarile vor participa la tragerea la sorti pentru una din cele 5 genti frigorifice plina cu iaurturi Danone si posibilitatea pentru fiecare castigator de a vizita fabrica Danone din Bucuresti (transportul la fabrica nu este asigurat).

O sugestie in incheiere: raspunsurile la intrebari le gasiti in articolele publicate in sectiunea dedicata proiectului.

Regulament:

Organizatorul concursului
Concursul este organizat si desfasurat de catre HotNews.ro, denumita in continuare “Organizator”. Toti participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (denumit in continuare Regulament oficial).
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, sub conditia notificării publice prealabile a modificarii.

Dreptul de participare
La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliu stabil in Romania, cu varsta minima de 18 ani. Participantii la concurs accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de concurs.
Angajatii HotNews.ro, rudele de gradul I ale acestora, precum si angajatii firmelor partenere implicate in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.
Precizare:  Pentru a va putea contacta in cazul castigarii unui premiu la acest concurs, trebuie sa va inregistrati cu o adresa de email valida, unde puteti fi contactat. Aceste informatii sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Conditii de validitate

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toti cititorii care au cont de utilizator valid pe site-ul HotNews.ro,  care s-au inregistrat cu o adresa valida de email si raspund corect la toate intrebarile din cadrul concursului.

Mecanismul concursului: Pe data de 16 septembrie vom publica un quiz cu 5 intrebari. Timp de 5 zile cititorii vor avea posibilitatea sa raspunda la intrebari. Intrebarile sunt de tip grila, cu un singur raspuns corect.

Desemnarea castigatorilor
La finalul concursului cei care au raspuns corect la toate intrebarile vor participa la tragerea la sorti si vor castiga una din cele 5 genti frigorifice pline cu iaurturi Danone si posibilitatea unei vizite la fabrica din Bucuresti.

Premii
Concursul va avea 5 premii constand in 5 genti frigorifice plina cu iaurturi Danone  si posibilitatea pentru fiecare castigator de a vizita fabrica Danone din Bucuresti (transportul la fabrica nu este asigurat). Premiile se acorda in termen de 30  de zile de la data de incheiere a concursului. Toti castigatorii vor fi afisati pe site-ul www.hotnews.ro in maximum 5 zile de la data incheierii concursului

Politica de confidentialitate:

Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Acordarea premiilor. Taxe
Castigatorul nu poate solicita contravaloarea in bani sau in alte beneficii a premiului.
 Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanelor castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Danone Romania, compania care ofera premiile, este obligata sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

Litigii si legea aplicabila
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instanta competenta din municipiul Bucuresti in conformitate cu dreptul comun. Legea aplicabila este legea romana.

Contact:
Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa ne scrieti la concurs[at]hotnews.ro.

Clauze finale:
Prin completarea formularului de inscriere la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de contact sa poata fi folosite pentru desemnarea castigatorului si expedierea premiilor.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3343 vizualizari

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by