O expozitie care cuprinde aproximativ 500 de lucrări de arta a fost vernisata marti la sala Constantin Brâncuşi a Palatului Parlamentului. In expozitia intitulata 'Tablouri de vis' expun peste 30 de artişti intre care se numara: Horaţiu Mălăele, Doriu Deliu sau Mihai Ionescu. Expoziţia va fi deschisă publicului până pe 31 iulie.

Potrivit Agerpres, la deschiderea expoziţiei au participat peste 100 de persoane, printre care şi Irina Cajal, subsecretar de stat în Ministerul Culturii.

Irina Cajal a afirmat că expoziţia la care participă peste 30 de artişti cu aproape 500 de lucrări în acrilic sau uleiuri cu peisaje, portrete, scene religioase sau mitologice reprezintă 'intenţia de a înţelege menirea creatorului şi reîntoarcerea la armonie, dar mai ales la cultură, într-un spaţiu în care fiecare artist cunoscut sau debutant îşi exprimă visul'.

Cele aproape 500 de lucrări din expoziţia 'Tablouri de vis' sunt semnate de artişti celebri, dar şi debutanţi, iar printre aceştia se numără Horaţiu Mălăele, G.Marin, Doru Cristian Deliu, Mihai Ionescu, Hăloiu Ionel, Robert Secarea, Mariana Oroş, Elena Bissinger, Gina Anton, Teodora Liscu, Stelu Zamfir, Lenuţa Rus, Ioana Harjoghe Ciubucciu, Cornelia Ţuglui, Ana Dragnea, Iulia Lavinia Falcan, Ion Voineagu, Gheorghe Dumitraşcu şi fiul, Bogdan Purec, Dan Scurtu, Mihaela Buica, Răzvan Stanciu, Schmidt Roger, Bogdan Alessandriu, Eduard Sandu, Ioana Stana, Elena Zouain.