Papan Chilibar, actorul amator devenit cunoscut dupa ce a interpretat personajul Ursu in filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a murit de leucemie la varsta de 21 de ani, anunta Libertatea.ro. In martie anul acesta, el a fost condamnat de Judecatoria sectorului 3 la un an si 9 luni de inchisoare cu executare, pentru furt. La acea vreme, tanarul era intrenat la Spitalul Fundeni, fiind suspect de leucemie.

Potrivit Mediafax, Papan Chilibar a murit duminica seara, la scurt timp dupa ce fusese externat, in stare foarte grava, de la Spitalul Fundeni, la cererea familiei, a declarat directorul Institutului Clinic Fundeni, conferentiar Carmen Orban. El suferea de o anemie foarte severa, insuficienta hepatica acuta hormo-fulminanta, encefalopatie hepatica si septicemie.

Papan Chilibar era casatorit si avea o fetita de 4 ani.

In aprilie 2010, el a fost arestat sub acuzatia ca el si alti patru tineri spargeau apartamente din Bucuresti. Chiar inainte de succesul peliculei regizate de Florin Serban, Papan Chilibar comitea furturi alaturi de alte patru persoane, a sustinut la acea vreme Politia, estimand prejudiciul la circa 80 de milioane de lei vechi.

El a fost unul dintre cei 14 detinuti selectati de regizorul Florin Serban pentru a juca in productia "Eu cand vreau sa fluier, fluier" (pelicula premiata cu "Ursul de Argint" la Berlin si propunerea Romaniei pentru premiile Oscar).