Dintre cele peste 500 de titluri si 50 de noutăţi, prezentate de editura Litera la Bookfest 2011 nu vor lipsi binecunoscutele colecţii Mari dicţionare şi albume, Literatura, Biblioteca pentru toţi, Raftul de cultură generală, Ghidurile turistice TOP 10, dar nici enciclopediile, cărţile ilustrate pentru copii, cărţile practice şi de sănătate.

Noutăţile şi surprizele pe care Litera le pregăteşte cititorilor la acest târg aparţin tuturor colectiilor, astfel încât amatorii fiecărui gen literar în parte sunt răsplătiţi prin cărţi premiate şi apreciate de publicul şi de critica din lumea întreagă. În colecţia de literatură Premium vor apărea Tony şi Susan, de Austin Wright, O zi, de David Nicholls şi Prea multă fericire, de Alice Munro. În colecţia Thriller noile apariţii sunt Cu sufletul la gură, de Dean Koontz şi Imperiul pierdut, Clive Cussler. În colecţia Literatură Fantastică, vom bucura împătimiţii genului cu Focul, de P C Cast, Crescendo, de Becca Fitzpatrick, Rătăcire, de Lauren Kate şi Roşu de rubin, de Kerstin Gier.

Alături de aceste titluri, se vor mai afla pe rafturile standului la Bookfest şi multe alte noutăţi, dintre care editura anunta doar câteva: cărţile pentru copii Sarah Kay şi poveştile ei năzdrăvane şi Sarah Kay şi prietenii ei, Aventurile baronului Munchhaussen, Rămăşiţele unui axolotl, s.a.

Reducerile Litera de la această ediţie Bookfest sunt generoase, ajungând până la 50%. În plus, oricine achiziţionează de la standul Litera în perioada târgului, poate câştiga o excursie în Grecia pentru două persoane, alături de multe alte premii: invitaţii la concerte, bilete la teatru şi cinema, pachete de cărţi, etc, informeaza editura.

Standul Editurii Litera poate fi gasit in pavilionul 14, Romexpo.