Acum 33 de ani, "cenzura" decidea ca “Nevestele vesele din Windsor” sa nu se mai joace in Bucuresti, dupa ce spectatorii care nu au mai prins bilete au intrat in teatrul Bulandra pe geamurile de la cabinele actorilor sa vada spectacolul. Astazi, Alexandru Tocilescu revine cu "Nevestele vesele din Windsor" intr-o formula ce promite sa “reinventeze” universul lui Shakespeare: o explozie de energie, culoare, muzica, ritm, gelozie, tradari, comploturi si umor. O echipa de peste 20 de actori care canta si danseaza live, Nicu Alifantis si trupa Byron, aflata la debutul in teatru, isi dau mana intr-un musical de poveste.

Nevestele vesele din Windsor (regia Alexandru Tocilescu) ii are in distributie pe Lucian Iancu, George Ivascu, Adriana Trandafir, Ion Grosu, Mariana Danescu, Crina Muresan, Mihai Nita, Victor Apetrei / Mihai Stanescu, Marcel Lovin, Gelu Nitu, Razvan Rotaru / Dorin Eugen Ionescu, Eduard Haris, Adi Ciobanu, Serban Celea, Dani Popescu / Dan Cogalniceanu, Ionut Ciocea / Andrei Bratu, Darius Daradici, Dan Radulescu, Stefania Dumitru / Loredana Cavasdan / Raluca Botez / Oana Berbec si Eduard Carlan.

Muzica spectacolului este semnata de Nicu Alifantis, decorul de Francois Pamfil, costumele de Corina Gramosteanu, iar coregrafia de Felicia Dalu.

“Nevestele vesele din Windsor” a avut premiera oficiala pe 7 si 8 mai. Pentru urmatoarele reprezentatii, vizitati site-ul Teatrului Metropolis.