Intalnirea organizata de Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate – ARCEN la Institutul Cultural Român joi, 24 februarie 2011, începând cu ora 18.30 are ca tema morala, moravurile şi principiile oamenilor contemporani. Evenimentul îl are ca invitat pe scriitorul, eseistul si filosoful Andrei Pleşu.

Pornind de la tema anuntata "Morală, morale şi prinţipuri" omul de cultura Andrei Plesu o va dezvolta şi va intra in dialog cu publicul. Va fi proiectat un reportaj realizat de voluntarii ARCEN în care sunt redate opiniile bucurestenilor de toate vârstele în legătură cu morala, valorile şi principiile după care îşi ghidează viaţa.

Manifestarea face parte din Programul de serate culturale „Ceai, biscuiţi, Cultură si Normalitate“, program prin care organizatorii îşi propun promovarea, în randul tinerilor, a unor personalităti contemporane, încurajarea dialogului si a dezbaterii între tinerii participanti si personalitătile invitate, precum si crearea unei alternative de petrecere a timpului liber. Participanţii la serata „Morală, morale şi prinţipuri“ vor fi întâmpinaţi cu arii compuse de Georg Philipp Telemann, dar şi cu ceai şi biscuiţi oferiţi de organizatori.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.