"Nu mai plange, baby", cel mai nou spectacol multimedia semnat de regizoarea Carmen Lidia Vidu, are premiera luni 20 decembrie, ora 20:00 si marti 21 decembrie, ora 22:00, la Teatrul LUNI de la Green Hours. "Nu mai plange, baby", un spectacol de arta contemporana, pe fragmente din textele lui Peca Stefan, prezentat in cadrul proiectului "Avangarda! Experiment!", ii are in distributie pe Marius Manole si Florentina Tilea.

Foto:

CLICK PE POZA PENTRU GALERIA FOTO.

Trailer "Nu mai plange, baby":

"E un spectacol despre gelozie. Povestile mele sunt de obicei povesti de dragoste si difera in functie de etapele prin care trec eu. Nu inseamna neaparat ca toate spectacolele sunt confesiunile mele, dar clar ca ma resimt oarecum. Spectacolul asta e despre o iubire neimplinita, despre gelozie, despre momentul in care simti asa ca orice informatie iti taie respiratia, ca nu iti mai simti inima... Dar nu la nivelul foarte frumos de indragosteala, ci foarte nasol. Cand simti ca iti pierzi capul si cand simti ca esti ca un caine turbat, si mergi, si mergi, si sunt si gandurile si inima si absolut tot... Si nu stii: sa te opresti? sa te arunci? sa te sinucizi? sa mai traiesti? sa te apuci de munca? Dar te gandesti acolo, la iubit. Esti cu iubitul si te gandesti ca nu se gandeste la tine... E o stare foarte intensa. Undeva dedesubt e o stare frumoasa fiindca tragi de iubire, dar e si o stare atat de agresiva, incat iti face knock-out creierul si nu stiu, nu cred ca un om poate sa traiasca intr-o stare atat de intensa. Innebunesti, o iei razna. Cam asa e spectacolul, are si parti frumoase, si luminoase, si erotice, si senzuale, si foarte urate, si foarte meschine si fatale in cele din urma", spunea Carmen Lidia Vidu, intr-un interviu acordat recent HotNews.ro.

"Am facut niste materiale video foarte frumoase si pentru prima oara am filmat si subacvatic. Ne-am intalnit in piscina si am facut foarte multe materiale asa, senzuale si diafane si probabil unice in Romania la acest moment. Cel putin in teatru, cu siguranta da. Am filmat in locatiile noastre - la Marius Manole acasa, pe balcon, in dormitorul unuia sau altuia, prin subsolurile unui teatru, la o piscina, pe strada, in niste cluburi unde am cerut acordul", mai spune Carmen Lidia Vidu.

Fragmente din text:

  • "In fiecare dimineata ma trezesc si simt o greata profunda. Nu mai am nici un scop pentru care sa astept o noua zi. Nu stiu daca voua vi s-a mai intamplat lucrul asta. Sa n-ai nici un motiv sa te ridici din pat..."
  • "Ti s-a intamplat vreodata sa te indragostesti? Adica sa ajungi sa nu mai vezi, sa nu mai stii nimic in afara de ceea ce face si iti spune el, de ceea ce esti atunci cand te tine in brate..."
  • "Te iubeam si simteam cum te pierd in fiecare zi."

"Obsesia te transforma intr-o persoana foarte trista si colerica. Unii fac implozie. Nu te poti exterioriza intotdeauna; la nivel subconstient uneori incepe un proces de autodistrugere; iei deciziile cele mai proaste, te inconjori de oameni gresiti si narcisici, te angajezi in chestii care nu-ti fac placere, te umilesti, te autovictimizezi, nu te mai poti opri din plans cu saptamanile; iti repeti in cap scene, cuvinte, posibile scene, de milioane de ori, cand te trezesti dimineata la cafea in dus in bucatarie la film in pub cand visezi cand faci piata cand flirtezi cu altcineva." ( Antoanela Vulpe )