Editura ALL a anuntat marti ca va returna premiul obtinut la cea de-a XVII-a editie a Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura, intrucat acesta i-a fost atribuit dintr-o eroare de clasificare.

"Unul dintre trofeele Gaudeamus 2010 a revenit Editurii ALL, care a primit Premiul I - votul publicului, la categoria editurilor cu mai putin de 100 de titluri publicate in 2009, conform comunicatului de presa emis de Radio Romania, organizatorul targului.

Semnalam ca Editura ALL a fost incadrata in mod gresit in categoria editurilor cu mai putin de 100 de titluri publicate in anul 2009 (fata de numarul real de 188 de titluri publicate), si in felul acesta a devenit beneficiarul nemeritat al Premiului I al publicului la aceasta categorie", se arata intr-un comunicat al Editurii ALL remis HotNews.ro.

"In consecinta, Editura returneaza premiul care nu i se cuvine si isi exprima speranta unor criterii mai riguroase si a unor informari mai precise, in viitor, din partea organizatorului", se mai arata in comunicat.