Cautator neobosit al folclorului adevarat si promotor al valorilor autentice traditionale, Grigore Lese va aduce "ultimii rapsozi" intr-un concert extraordinar pe scena Salii Radio, in data de 4 decembrie. Grigore Lese continua proiectul “Ultimii rapsozi” cu acest spectacol extraordinar, ce va fi urmat, anul viitor, de un turneu national.

În mod excepţional, Grigore Leşe a acceptat să îşi cânte melodiile, prezentându-se nu doar ca amfitrion al spectacolului, ci în primul rând ca muzician.

Grigore Lese va canta impreuna cu muzicantii alesi din intreaga tara, unii dintre ultimii pastratori ai filonului muzical autentic stravechi. Toti canta natural, fara a avea scoli de muzica, pentru ca au deprins simtul muzical din familie, asa cum invatam limba materna.

Spectacolul "Grigore Lese si ultimii rapsozi" este un demers cultural, o incercare de regasire a radacinilor culturii autentice romanesti, o oglinda atemporala a ceea ce suntem ca natie.

Biletele pentru spectacolul extraordinar 'Grigore Leşe şi ultimii rapsozi' s-au pus în vânzare, acesta urmând să aibă loc în 4 decembrie, la Sala Radio, de la ora 19,00, informează AGERPRES.

Biletele sunt disponibile numai în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, la casa de bilete a Sălii Radio şi online pe www.eventim.ro) şi pot fi achiziţionate la preţurile de 60 de lei şi 80 de lei, iar în ziua concertului acestea vor fi vândute la preţurile de 80 de lei, respectiv 100 de lei.