Bright Light aduce pe scena Salii Palatului cei mai importanti interpreti de jazz in cadrul unui concert special Jazz in the City, care marcheaza revenirea pe scena romaneasca a artistului Damian Draghici, eveniment desfasurat in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa", editia a III-a, organizat de Teatrul de Opereta Ion Dacian. Damian Draghici si prietenii sai, printre care Diane Schuur si Eddie Daniels, unii dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, vor canta pe 12 noiembrie, de la orele 20.00, la Sala Palatului.

Damian Draghici a desfasurat cu succes activitati artistice de-a lungul carierei sale, demonstrand totodata un remarcabil simt managerial si de echipa. Astfel, Damian Draghici a putut fi admirat pe scenele internationale sau in alte contexte culturale alaturi de artisti de jazz ca Michel Camilo, Randy Brecker, Stanley Clarke, Arturo Sandoval, Chris Botti, Bob Mintzer, Russell Ferrante, Vinnie Colaiuta, Dave Weckl, in calitate de interpret de jazz la nai, fiind totodata creator si conducator al proiectului Damian & Brothers, ce a luat sfarsit in decembrie 2009.

Performanta muzicala si recunoasterea internationala de care se bucura artistul roman Damian Draghici s-a concretizat in cele 18 albume inregistrate si in castigarea prestigiosului premiu Grammy, in calitate de guest artist pe albumul „Winter solstice” – Paul Winter.

Diane Schuur - vocalista si pianista eclectica, este un vechi discipol al Dinah Washington cat si a altor cantareti legendari de jazz din anii ’40 si anii ’50. Cu o cariera de aproape trei decenii, doua premii Grammy si trei nominalizari, Diane Schuur a explorat fiecare colt al peisajului american muzical de la sfarsitul secolului 20.

Eddie Daniels – castigator a numeroase premii si nominalizari Grammy, Eddie Daniels a revolutionat lumea jazz-ului si a muzicii clasice cu clarinetul sau. Este genul de muzician rar intalnit, la fel de talentat la jazz cat si in muzica clasica. Referitor la latura clasica, Leonard Bernstein a spus: “Eddie Daniels combina eleganta si virtuozitatea intr-o maniera care imi aminteste de Arthur Rubinstein. Este fara doar si poate un artist desavarsit.”

Randy Porter – atinge o gama larga de sonoritati regasite in profunzimea imaginatiei sale si ale armoniilor pianului Steinway. Pianistul de jazz are un talent aparte spre improvizatie si comunicare spontana intre muzicieni si face parte din trupa DIANE SCHUUR QUARTET, alaturi de Scott Steed la bas si Reggie Jackson la tobe.

Pretul biletelor variaza in functie de categorie dupa cum urmeaza:

Categoria VIP – 400 RON

Categoria I – 300 RON

Categoria II – 200 RON

Categoria III – 100 RON

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro (021 250 10 08), de la Sala Palatului (021 315 73 72), prin reteaua de magazine Germanos, Orange, Vodafone, Domo si librariile Humanitas.