Spectacolul „Acasă la Albulescu, o întâlnire cu Tudor Arghezi”, după o idee a actorului si profesorului Mircea Albulescu va fi prezentat miercuri, 18 august, de la ora 20 la Clubul Ţăranului, Intrarea Monetăriei. Spectacolul face parte din stagiunea „MARI ACTORI” initiata de Teatrul Joint.

A fost pe rând călugăr, eretic, a fost ceasornicar, „dentist”, poet, romancier, prizonier în lagăr, un răzvrătit şi... un simplu vănzător de cireşe. Un om comod în fond, aşa cum nu l-am cunoscut vreodată pe Tudor Arghezi... acasă la actorul Mircea Albulescu.

Spectacolul continuă iniţiativa neconvenţională a profesorului Mircea Albulescu din „Ultimele 54 de noduri” şi „Lecţia”, una dintre condiţiile de participare fiind ca fiecare spectator va aduce cu sine la spectacol o poezie scrisă de Tudor Arghezi.

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005. Teatrul a activat in Brasov si Sibiu iar din octombrie 2008 are stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti.

Preţul unui bilet este 20 de lei iar rezervările se pot face prin sms sau la numărul de telefon 0728 967 607.