Al doilea CD din Colectia "Mari actori romani" realizat de Sud-Est Production va fi lansat vineri, 21 mai 2010, orele 15.00, la Teatrul National din Bucuresti. CD-ul este un produs de autor, in care maestrul Radu Beligan interpreteaza magistral o serie de poezii capodopere universale, dandu-le marca talentului sau deosebit.

Maestrul Radu Beligan reuseste sa imprime o nuanta deosebita fiecarui cuvant, adaugandu-i o tenta personala desavarsita. Maestrul impartaseste cu ascultatorii pasaje din cartea sa “Note de insomniac” - impresii proprii, inedite, despre imaginea teatrului autohton si international.

Operele au fost alese dupa un proces de selectie indelungata care a durat o luna de zile, intreaga producere a CD-ului ridicandu-se la patru luni.

Ideea s-a nascut din necesitatea de a pune in valoare o serie de cariere remarcabile; de a arata publicului arta romaneasca de calitate. Proiectul “Mari actori romani” isi propune sa aduca in atentia oamenilor in afara de talentul scenic si latura umana a acestor mari artisti.

Sunt bucuros ca am reusit, mai ales intr-o perioada de criza, sa am puterea de a continua acest proiect deosebit. Ii multumesc maestrului Radu Beligan pentru ca a crezut in noi.Sper ca si ascultatorii acestui disc ne vor confirma ceea ce noi stim deja: recitalul actoricesc al maestrului este o capodopera!”, a declarat Sorin Popescu, Managing Director Sud-Est Production.

Echipa care a realizat acest proiect este formata din: Sorin Popescu (producator) si Enea Dabija (regie si ilustratie muzicala).

CD-ul “Mari actori romani” – Radu Beligan are o prezentare high-end - aspectul fiind al unui disc de vinil. « Miscellanea» va fi distribuit in principalele librarii din tara (Carturesti, Humanitas, Centrul de Librarii Bucuresti, librariile Alexandria,etc.), in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.