"Revista revistelor" este premiera cu care echipa Teatrului de Revista "Constantin Tanase" inaugureaza, duminica, Sala Savoy de pe Calea Victoriei din Capitala. Potrivit Agerpres, in septembrie anul trecut a avut loc avanpremiera inaugurarii Salii Savoy, iar anul acesta, la sfarsitul lunii aprilie, s-a finalizat mutarea logisticii de la Sala Rapsodia.

  • "Noi ne-am mutat deja la Sala Savoy. Pe 16 mai incepem activitatea cu un spectacol de succes din repertoriu, dar va trebui sa jucam la nivelul puterii instalate pe care o avem la ora actuala, putere cu mult sub ceea ce avem nevoie pana se va instala postul trafo (instalatia electrica - n. red.), pe la sfarsitul lunii iunie - inceputul lunii iulie. Spectacol va include momente de succes din istoria ultimilor zece ani ai revistei romanesti. Va fi un spectacol festiv care se va numi '', a declarat Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase".

Directorul Teatrului de Revista a mai anuntat ca institutia teatrala peragateste si spectacolul "Iarna nu-i ca vara'" care va avea premiera la Gradina de Vara "Herastrau".

Potrivit lui Alexandru Arsinel, renovarea Salii Savoy si a gradinii de vara din Parcul Herastrau "a fost dirijata de Directia de Investitii a Primariei Capitalei", costurile ridicandu-se la aproximativ 3,5 milioane de euro.