Actorul si regizorul Christian Hogas prezinta spectacolul Oase pentru Prince, prima sa piesa la Londra in calitate de regizor. Christian Hogas incheie astfel doua luni de rezidenta la ICR Londra fiind unul din cei patru castigatori ai programului Attic Arts.

Oase pentru Prince (titlu original Oase pentru Otto), de Lia Bugnar, exploreaza temerile si prejudecatile a doua femei care se intalnesc in circumstante extreme: o prostituata incercata, care trebuie sa-si hraneasca familia cu orice pret, si o tanara solista de opera, care cauta disperata 500 de lire pentru un bilet de avion spre Noua Zeelenda, unde trebuie sa interpreteze rolul principal in La Traviata.

Piesa se joaca in cadrul Sezonului romanesc la Teatrul New Diorama, in zilele de 7, 14 si 21 mai, si va avea o repetitie cu public pe 29 aprilie si o alta reprezentatie in data de 15 mai, la ICR Londra. Spectacolul Oase pentru Prince ofera o perspectiva autentica piesei si datorita colaborarii dintre tinerele actrite Andreea Paduraru (Romania) si Alice Fernbank (Marea Britanie).

Muzica este creata de Monooka (Monica Madas), sunetul Matt Hall, iar miscarea scenica de Omar F. Okai.

Potrivit ICR Londra, spectacolul are potential ca din toamna lui 2010 sa fie inclus in programul stagiunilor de la Theatre Royal Stratford East si Young Vic Theatre, Londra.

Piesa a fost jucata pentru prima data in Romania in 2003, iar in 2004 a castigat Premiul Fringe-Project la ESB Dublin Fringe Festival.

In actuala formula, piesa a fost selectata pentru The Camden Fringe Festival, si se va juca la Londra in perioada 2-29 august 2010 cu sprijinul ICR Londra.

Christian Hogas a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, specializarea Artele Spectacolului. A lucrat ca actor si regizor cu diverse teatre si case de productie din Bucuresti, Budapesta si Londra.