Cvartetul castigator in anul 2009 al Concursurilor de la Hamburg si Lugano - Ansamblul Arcadia, sustine un recital la Palatul Mogosoaia. Evenimentul care va avea loc duminica 2 mai, de la ora 17 se inscrie in cadrul Stagiunii "Muzica la Palatele Brancovenesti", edita a II a.

Cvartetul Arcadia, s-a format la Cluj Napoca sub indrumarea lui Nicusor Silaghi, membru al Cvartetului Transilvan, iar in ultimii ani s-a perfectionat in cadrul cursurilor de maiestrie, organizate la Bucuresti de catre Institutul Cultural Roman si sustinute de unul dintre cele mai valoroase cvartete ale lumii - Cvartetul Belcea.

Membrii Cvartetului Arcadia: violonistii Rasvan Dumitru si Ana Bogatila, violistul Traian Boala si violoncelistul Zsolt Torok, vor prezenta duminica 2 mai 2010, in sala Scoartelor a Palatului Mogosoaia, Cvartetele nr.1 si nr.3, op.41 de Robert Schumann.

Pentru concertele de la Palatul Mogosoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, optional, se va asigura transport de la Piata Chibrit, statia de metrou 1 mai, pretul unei calatorii dus-intors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16, anunta organizatorii.

Intrarea la concerte este libera.