Savoir-vivre sau Bunele maniere astazi, de Olivier Cechman este un ghid de conduita care raspunde necesitatilor zilelor noastre.

Tu sau dumneavoastra? Cine intra primul in restaurant - barbatul sau femeia? Cum, unde si cat vorbim la telefonul mobil? Invitatiile se fac prin posta, telefon sau e-mail?

Sunt doar cateva dintre intrebarile la care veti gasi raspuns in acest ghid al bunelor maniere publicat de editura Corint.

Scrisa intr-un stil direct, la persoana a doua, cartea va invata cum sa va simtiti in largul dumneavoastra in aproape orice situatie, indiferent ca sunteti in vizita la vecinii de palier sau ca participati la un cocktail.

Fie ca o parcurgeti pagina cu pagina, fie ca va opriti doar la anumite situatii, cartea este una practica si se citeste intr-un ritm propriu. In micul dictionar de la final pot fi gasite rapid raspunsuri la intrebari precise, informeaza editura.

Respectul, rafinamentul, comportamentul civilizat, toate se deprind. Iar aceasta carte tocmai asta face: ne sfatuieste, ne indeamna, ne invata. In folosul propriu si al celor din jur.