Institutul Cultural Roman de la Lisabona in colaborare cu Biblioteca Facultatii de Litere a Universitatii din Lisabona organizeaza in Atriul Bibliotecii Facultatii de Litere a Universitatii din Lisabona, expozitia de fotografie intitulata ,,Romania Fotografica”, realizata de catre Asociatia Artistilor Fotografi din Romania (AAFR). Cu prilejul vernisajului expozitiei joi, 11 martie, va avea loc un recital cuprinzand piese din repertoriul romanesc si international, in interpretarea virtuosului naist Sergiu Nichitovschi.

Expozitia prezinta o naratiune imagistica a vietii omului, intr-o ampla diversitate tematica si stilistica, si va putea fi vizitata pana la data de 31 martie 2010.

,,Romania Fotografica” cuprinde 50 din cele mai premiate lucrari alb-negru si color prezentate in cadrul Festivalului „Luna Fotografiei din Romania”, in prima jumatate a lunii ianuarie 2010 si este organizata in doua parti (ROMANIA FOTOGRAFICA 1 si 2), care vor fi expuse in urmatoarele spatii: Atriul Bibliotecii Facultatii de Litere a Universitatii din Lisabona (20 fotografii) si Sala de expozitii a Institutului Cultural Roman de la Lisabona (30 fotografii). Expozitia de la ICR Lisabona va putea fi vizitata intre 18 martie si 16 aprilie, de luni pana vineri, de la orele 10:00 la orele 17:00