La Galeria Caminul Artei a fost vernisata marti 2 martie expozitia de pictura si sculptura contemporana a pictorului Gabriel Bodnariu si sculptorului Ovidiu Vuia. Doua lumi si doua stiluri diferite se contopesc intr-o experienta suprarealista concretizata in doua cicluri de lucrari: mulaje de gips cu o tehnica mixta, ulei pe panza si siluete din lemn.

Existenta umana intr-o alta perceptie a realitatii, atat de personala si de dramatica a artistilor se impleteste intre vis si realitate, intre trecut si prezent. De la figurativ la abstract, lucrarile expun unicitatea corpului uman si trezesc impresia unei interogatii asupra identitatii personale, fara a uita de notele comice redate prin linii si interpretari originale ale materialelor si formelor.

„Este lumea imaginatiei mele: satira, comedie, dramatism, exprimand absurdul realitatii lumii fiecaruia dintre noi cu valente comice” spune pictorul Gabriel Bodnariu despre esenta lucrarilor sale. Trecand de la gips si panza catre esenta lemnoasa si un stil si viziune diferita, sculptorul Ovidiu Vuia povesteste despre baza inspiratiei sale: corpului uman, „aceasta splendida creatie. Frumusetea si armonia curbelor unui corp (caci in structura unui corp, nu numai uman, nu gasesti niciodata linii drepte ) este o provocare fara limita. Prelucrarea formei prin experienta lucrului cu materia si inevitabil cu simturile si trairile sunt de fiecare data altfel”.

Expozitia va fi deschisa pana la data de 15 Martie in cadrul Galeriei Caminul Artei Bucuresti - Centrului Artelor Vizuale, Str. Biserica Enei nr. 16. Picturile pot fi vizionate si in cadrul Spazio Studio de Arta, Str. Smardan nr. 27.