Teatrul Metropolis continua traditia de a aniversa marii actori romani. Cu ocazia implinirii a 50 de ani de cariera a Adelei Marculescu, Teatrul Metropolis va asteapta, duminica, 7 martie, de la ora 18:00, la lansarea cartii “Adela”, scrisa de Olga Marculescu si Ion Moldovan, urmata de premiera oficiala a spectacolului "Floarea de cactus", din a carui distributie face parte marea actrita.

"Floarea de cactus" este o comedie plina de imaginatie, bun gust si rafinament, cu o distributie de exceptie (Adela Marculescu, Damian Crasmaru, Ionut Adascalitei, Cristiana Raduta-Bobic, Theodor Danetti, Mihai Niculescu si Rudy Rosenfeld), semnata Alice Barb.

" este o comedie despre iubire, despre cum trebuie sa iubesti si despre cum sa iubesti pe cine trebuie. Am dorit sa realizez un spectacol fermecator, spumos si efervescent ca o cupa de sampanie frantuzeasca, pe care publicul sa o bea in fiecare seara impreuna cu noi in cinstea Adelei Marculescu, a minunatilor ei parteneri de scena si a iubirii.” - Alice Barb.