Fundatia Calea Victoriei lanseaza noi cursuri interactive pentru adulti, tineri si copii in domenii ca dansul contemporan, fotografia, teatrul, istoria modei, filozofia, designul interior, modelajul in lut, peisagistica, pictura si alchimia.

Cursurile se adreseaza tuturor celor care doresc sa se intieze in domenii greu accesibile fara ajutorul unui profesor si se desfasoara in grupuri mici de cca 15-20 de persoane, sub forma unor seminarii interactive si relaxate.

Atelierele care incep in luna ianuarie sunt:

Fundatia Calea Victoriei organizeaza cursuri si evenimente culturale din ianuarie 2008, avind printre lectorii si invitatii sai personalitati culturale carismatice printre care mentionam: Neagu Djuvara, Andrei Plesu, Georgeta Filitti, Dorina Lazar, Adina Nanu, Tiberiu Soare, Mihai Neamtu, Stefan Vianu, Uca Marinescu, Adrian Majuru, Mirel Banica si altii.

In vara anului 2009 fundatia a lansat expeditiile culturale prin Bucuresti, organizind trasee pe principalele artere ale orasului cum ar fi Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff, Bulevardul Magheru, zona Parcului Ioanid, precum si promenade tematice prin Bucurestiul vechi in compania domnului Adrian Majuru. Aceste expeditii culturale au scopul de a apropia publicul larg de istoria orasului, de monumentele inca existente, de personalitatile care au marcat orasul precum si de locurile fascinante, dar mai putin cunoscute, din Bucurestiul vechi.

Fundatia acorda burse (participare gratuita la cursuri) elevilor si studentilor care nu au mijloace materiale, dar care doresc sa urmeze cursurile sale, in cautarea vocatiei si cu dorinta de a-si valorifica talentele. Mai multe informatii gasiti pe www.victoriei.ro