Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, va sustine un recital la Ateneul Roman pe 14 februarie, de la ora 19:00, informeaza Agentia de Vise. Artista va urca pe scena la ora 19:00, fiind ajutata la pian de Andrew von Oeyen.

De-a lungul timpului, Sarah Chang a sustinut recitaluri alaturi de mari orchestre ale lumii precum Orchestra din Philadelphia si din Londra, Filarmonica din New York, Berlin sau cea din Viena. Printre numeroasele premii obtinute de catre Sarah Chang se numara si Avery Fisher Grand Price, cea mai importanta distinctie din domeniul muzicii clasice. In cadrul turneului international din 2010 Sarah Chang va mai concerta si in orase precum Londra, Zurich, Moscova, St. Petersburg si Macao.

Detalii despre Sarah Chang gasiti aici.

Andrew von Oeyen este considerat unul dintre cei mai buni pianisti ai generatiei sale. De la debutul sau alaturi de Filarmonica din Los Angeles, a sustinut recitaluri alaturi de cele mai mari orchestre ale lumii. Printre aparitiile sale mai recente se numara recitaluri la Wigmore Hall din Londra, festivalul francez "Piano en Valois", precum si in toate marile sali de concert ale Japoniei.

Detalii despre Andrew von Oeyen gasiti aici.

Programul recitalului din Bucuresti

  • Cesar Franck - Sonata in La major pentru vioara si pian
  • Christopher Theofanidis – Fantezie
  • Johannes Brahms - Sonata nr. 3 op. 108 in re minor pentru vioara si pian

Biletele pentru recital vor fi puse in vanzare in reteaua Eventim.

Batalia Viorii este primul eveniment din cadrul Cruciadei Culturii, o initiativa a Agentiei de Vise.