Dupa o pauza indelungata Teatrul Mic reia duminica, 20 decembrie 2009, la ora 19.00, un spectacol de succes: Colonia ingerilor de Stefan Caraman, in regia Nonei Ciobanu. Este ultimul spectacol al anului 2009 la Teatrul Mic.

Piesa a primit Premiul UNITER pentru cea mai buna piesa in anul 2005.

In distributie: Alexandru Repan, Cristian Iacob, Mitica Popescu, Liliana Pana, Simona Mihaescu, Radu Zetu, Mihaela Radescu, Petre Moraru, Claudia Prec, Valentina Popa, Bogdan Talasman, Viorel Cojanu, Stefan Lupu, Wladimir Pesantez.

Spectacolul „Colonia ingerilor“ este un amestec de grotesc si macabru. Mizind pe fascinatia pe care moartea o exercita asupra omului, un patron postdecembrist deschide o circiuma in care chelnerii sint cu totii bolnavi incurabil si, mai mult, aflati in ultimele stadii ale maladiei. La angajare, ei primesc aripioare kitchoase de inger si nume angelice mistocarite. Clientii se inghesuie si platesc bani grei pentru a asista la spectacolul dat de cancerosi, cirotici si bolnavi de SIDA. Mercurialul bacsisurilor este stabilit de gravitatea bolii fiecaruia si de cite zile ii despart de moarte. Chelnerii au, la rindul lor, dreptul sa isi chinuiasca clientii, iar acestia platesc sa fie batjocoriti, batuti si porcaiti de muribunzi. Climaxul este atins cind unul dintre ei moare. Bucuria clientilor devine dementa, in timp ce chelnerii isi conduc colegul pe ultimul drum cu un ritual inventat de ei, jumulind aripile de inger ale mortului si rupind in bucati banii strinsi de la clienti.