Spectacolul Cvartet pentru o lavaliera un concept semnat de Vava Stefanescu va avea ultima reprezentatie din acest an joi, 3 decembrie The ARK - Bursa Marfurilor (Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova).

Intors recent de la Bienala de Dans / Charleroi unde s-a bucurat de un real succes pe scenele Les Ecuries (Charleroi) si La Raffinerie (Bruxelles) spectacolul numara de la premiera din aprilie 2008 peste 20 de reprezentatii in tara si in cadrul mai multor festivaluri internationale.

Cvartet pentru o lavaliera – este o instalatie coregrafic – sonora ce pune in discutie ideea claustrarii, a lipsei de distanta, a relatiei cu celalalt, ideea ca suntem ostaticii propriei noastre existente. Spectacolul este o compozitie in timp real singurul punct de referinta si sprijin este situatia vizibila/audibila, constanta timp de 60 de minute.

Alaturi de realizatoarea spectacolului Vava Stefanescu participa in calitate de co-autori Carmen Cotofana, Mihaela Dancs, Mihai Mihalcea (dansatori) si Julien Trambouze (artist sonor).