DaKINO implineste in acest an 19 ani. La aceasta editie, care se va desfasura intre 27 si 29 noiembrie, mai cunoscut si in acelasi timp longeviv festival de film din Bucuresti vine cu un mesaj ce va face diferenta, cu un nou spatiu de desfasurare si, mai ales, o voce noua. In acest an DaKINO se va desfasura la Cinema Scala si va prezenta duminica la ora 15.30 filmul « Ostrovul meu », realizat in cadrul unui proiect European de protejare a Ostroavelor.

Filmul "Ostrovul meu", produs si regizat de Mihaela Radulescu, cu Dani Otil in postura de povestitor si actor, va fi prezentat in premiera duminica 29 noiembrie, in cadrul Festivalului Dakino.

"Ostrovul meu" este un film documentar-artistic care spune, intr-un mod foarte placut si emotionant, povestea trista si ingrijoratoare a ostroavelor Dunarii, aflate in pericolul de a disparea o data cu speciile de plante, pasari si animale care se gasesc aici.

Filmul a fost comandat de cea mai mai mare organizatie ecologica de pe planeta, WWF, Mihaela Radulescu castigandu-si postura de regizor al acestei productii, pentru ca a avut cea mai buna propunere de scenariu si cel mai bun raport calitate-pret dintre candidati. "Ostrovul meu" este al saselea film documentar al Mihaelei, dupa cele realizate in Irak, Afganistan, Tanzania si in Romania pentru drepturile refugiatilor si "Punem pariu ca-i vara, filmul unei emisiuni extreme", dar si in Delta Dunarii , insa primul comandat de o organizatie ecologica.