Consacratul eveniment, deschis in inima Bucurestilor si asteptat de zeci de mii de iubitori de cultura, va desfata timp de 5 zile (in perioada 18-22 noiembrie) gustul amatorilor de carte, muzica si film la preturi de „kilipir”. Targul Kilipirim, ajuns la a IX-a editie, nu este numai un targ cu discounturi ci si un loc de intalnire si comunicare intre autori sau muzicieni, un loc de comunicare cu editorii distribuitorii de produse audio-video si anticarii sau un refugiu pentru lectura.

Ĩntr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reinnoit, KILIPIRIM isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini.

Proiectul umanitar „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”, va continua si la aceasta editie a targului. Orientat catre nevoia de lectura a generatiei a IIIa din centrele de batrani, proiectul va raspunde in acest an si nevoii de lectura a celor mici. Astfel, cu sprijinul Fundatiei RTC si al Mobexpert, doua biblioteci vor ajunge in „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucuresti - centru de asistenta sociala a persoanelor varstnice precum si in „Centrul socio-cultural Provita”, al Parohiei Valea Plopului - centru de asistenta sociala a copiilor abandonati, se arata in comunicatul Galeriilor Dalles.

Ĩn cadrul spatiului expozitional al targului, va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta campanie adresata celor doua centre.

Tombola Kilipirim va fi organizata si la aceasta editie si va face fericiti 4 castigatori. Cei patru castigatori ce isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business.

Galeria Dalles va gazdui la mezanin, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie, unica in Romania, realizata de Nikon Romania si cunoscutul fotograf Mihai Moiceanu – „o excursie fantastica printre cele mai inalte varfuri din lume: personaje si peisaje inedite care va vor taia rasuflarea”.