In acest sfarsit de saptamana la Muzeul National de Geologie se organizeaza "Targul de Sfintii Mihail si Gavriil". In zilele de 5-8 noiembrie in incinta muzeului este organizata o expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.

In 8 noiembrie este sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, in jurul carora Biserica aduna si serbeaza toata obstea, tot "soborul" Sfintilor Ingeri laolalta.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietati din gama pietrelor pretioase - safire, rubine, smaralde - fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase, fie in forma lor naturala. Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose, se precizeaza in comunicatul muzeului.

De asemenea, vor fi expuse spre vanzare si multe piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina.

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse, se mai arata in comunicat.

Programul de vizitare va fi intre orele 10-17, biletele de intrare costand 4 lei pentru copii, elevi, studenti si 7 lei pentru adulti.