Fundatia Calea Victoriei va propune din toamna citeva ateliere noi cu teme incitante: La Belle Epoque in Bucuresti, egiptologia, antropologia spatiului urban, femei regizor celebre, vorbirea in public, arta dramatica pentru copii, transformarea sinelui, fundamentalismul in lumea contemporana si altele.

Atelierele se desfasoara intr-o atmosfera relaxata, non-conformista si interactiva, care face posibila invatarea cu placere - fara restrictii, examene sau catedra.

Fundatia doreste sa ofere o instructie corecta, folosind metode interactive, care sa completeze si sa consolideze educatia si informarea oferita de scoala si facultate. Cursurile noastre pun un accent deosebit asupra creativitatii si dialogului deschis dintre profesor si cursant.

Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvintului, prin spirit si mentalitate. Povestea, chipul si evolutia acestei strazi sunt strins legate de evenimente culturale si istorice majore din viata orasului si a tarii, de destinele unor mari oameni si familii boieresti, institutii culturale, politice si economice.