La 20 septembrie 1702 se incheiau lucrarile de constructie ale Palatului Mogosoaia. La 20 septembrie 2009, in Palatul Mogosoaia va avea loc un nou concert din cadrul primei editii a Stagiunii „Muzica la Palatele Brancovenesti”.

Nume importante ale scenei interpretative romanesti: soprana Cristina Radu – solista a Operei din Brasov, violoncelistul Alexandru Morosanu – solist concertist al Formatiilor Muzicale Radio, Tatiana Morosanu – prof.univ.dr. la Universitate „Valahia” din Targoviste si violonistul Gabriel Danila – membru al Orchestrei de Camera Radio au fost invitate sa participe la aceasta editie de concerte.

In sala scoartelor din Palatul Mogosoaia, duminica 20 septembrie 2009, de la ora 17, vor rasuna arii, lieduri, divertismente si trio-uri semnate de Joseph Haydn, compozitor de la a carui disparitie s-au implinit la 31 mai - 200 de ani.

Concertele stagiunii “Muzica la Palatele Brancovenesti” sunt prezentate de Sebastian Craciun – redactor la Radio Romania, castigator al Premiului Clubului Romana de Presa in anul 2008.

Intrarea publicului este libera.

Pentru participarea la concert se asigura transport de la Piata Chibrit (Statia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16.00, informeaza organizatorii.