Am spus-o si nu mi-e jena s-o repet: festivalul de film din tara la care m-am simtit cel mai bine nu e nici TIFF, nici Anonimul, nici Astra Film, ci Muuuvi. Scurtmetraje din toata lumea si muzici diverse cu trupe, DJ-i si VJ-i de top, relaxare si distractie intr-un decor medieval, ateliere de film si mancare delicioasa, gatita in fata ta - cam asta inseamna pentru mine festivalul din Lazarea (jud. Harghita, aproape de Gheorgheni), scrie Mihai Fulger pe blogul Strafulgerari.

Editia a cincea a festivalului are loc intre 31 iulie si 3 august. Daca doriti sa participati, va puteti comanda bilete aici. Abonamentul pentru patru zile de Muuuvi costa numai 70 de lei (biletul pentru o singura zi e 30 de lei).

Meniul de zi include si anul asta scurtmetraje savuroase (de fictiune si de animatie, documentare si scurtmetraje); se anunta chiar o competitie mai puternica decat la editiile precedente. In afara concursului vor fi workshopuri cu participare libera, prezentari de filme si multe alte delicioase deserturi cinematografice. Pe meniul de noapte intra patru nopti de jam session tinut de Dj-ii din bucataria Muuuvi, condimentat de Vj-i renumiti din Ungaria, Londra si Tokio. Cateva preparate: DJ Vasile, Electric Brother, Ali Bishop, sZempol zenekar, Cyborg Templar, VJ Max Hattler, VJ Aaron, VJ Tutu, Glowing Bulbs VJ Collective etc.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul Strafulgerari.