Filmul Pescuit sportiv, in regia lui Adrian Sitaru va fi proiectat joi, 16 iulie de la ora 20:00 la Club Control din Vama Veche. Evenimentul are loc in cadrul programului Seara de film derulat de Institutul Cultural Roman.

Pescuit sportiv este povestea unui cuplu obisnuit, care trece printr-o experienta extrema: accidentarea unei tinere. Desi tanara accidentata isi revine, lucrurile evolueaza intr-o directie imprevizibila pentru personaje, punandu-le in situatii dificile, scotand la iveala probleme grave ale vietii lor intime si nu numai…

Din distributie fac parte Adrian Titieni, Ioana Flora, Maria Dinulescu. Pescuit sportiv a fost distins cu numeroase premii, printre care Marele Premiu al sectiunii New Voices/New Visions, din cadrul celei de-a XX-a editii a Festivalului International de la Palm Springs, 2009; Premiul pentru cel mai bun scenariu la Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons; Premiul special al juriului la Festivalul de Film de la Estoril si Trofeul Silver Alexander la Salonic, unde Maria Dinulescu si Ioana Flora au impartit premiul pentru cea mai buna actrita. Maria Dinulescu a fost obtinut Premiul pentru cea mai buna actrita si la Festivalul de la Buenos Aires.

Accesul publicului la proiectie este liber.